Flors carnívores

Indescriptible i  incomprensible serien els dos adjectius amb els que definiria la obra “Flors Carnívores”. Quan comença la funció ja es comença a sospitar que es tracta d’una d’aquelles obres “diferents”, d’aquelles que no acabes d’enganxar el fil i no acabes de comprendre el missatge que se’t vol transmetre. Durant els primer minuts de l’obra tens la sensació de no entendre absolutament res, ni tan sol que estàs fent tu mateix assegut a la butaca del teatre. Va passant el temps i segueixes amb la mateixa sensació, fins que quan passen 30 minuts aproximadament, desisteixes i acceptes que no l’entendràs mai.

Cal dir, que el fet col·locar les cadires a l’escenari i compartir aquest espai amb les actrius es valora positivament, és com si es tranqués la barrera que sovint separa els actors del públic. I ara que parlo de les actriu, molt joves per cert,  m’agradaria destacar la bona interpretació que fan. Tot i que la obra no hi ha per on agafar-la, reconec que les actrius representen molt bé els seus papers.

I per últim, reflexionar sobre quina és la sensació que s’espera del públic. Com ja he dit, aquesta obra et deixa amb un sabor de boca estrany, sense saber ben bé com explicar als teus amics o familiars la obra que acabes de veure. Personalment és una sensació que em desconcerta, però tenint en compte que ni tan sols el sexe dels personatges de l’obra estaven ben definits, possiblement, aquesta és la resposta que s’esperava per part nostra.

439303306_640

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s